Büyükşehir'den 102 noktada 102 hizmet

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimleri ile Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri, klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında bir günde 102 ayrı noktada hizmet üretiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2012 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin, daha yaşanabilir bir kent için gece-gündüz demeden hizmet ürettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Yol Şube Müdürlüğü, Park-Bahçeler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı personeli güney, doğu, batı, kuzey ayırımı yapmadan kentin dörtbir tarafına eşit şekilde hizmet götürmektedir" dedi.

"Akıllı Dokunuş Projesi" kapsamında, kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla; meydan ve kavşaklarda yeni düzenlemeler yaptıklarını, DSİ sulama kanalı ile Bucak Deresi üzerine 18 köprü inşa ettiklerini vurgulayan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bu uygulamaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

Yeni bulvarlar, kaldırım düzenlemeleri, engelsiz mekanlar, peyzaj uygulamaları, sanayi sitelerinin yollarının yapımı, hastane, okul, camilerin bahçelerinin iyileştirilmesi, mezarlıklar, sinekle mücadele, kamulaştırma, yıkım uygulamaları, kanalizasyon, yağmur suyu tahliye ve içme suyu şebeke yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Amacımız, daha yaşanabilir bir kent yaratmaktır.

"Ortak Akıl Toplumun Projesidir" anlayışıyla yürütülen hizmetlerimizi, vatandaşımızın takdirle karşılaması, bizleri daha iyisini yapmaya teşvik etmektedir. Ayrıca, gece-gündüz, hafta sonu tatili, resmi tatil demeden hizmet üreten personelimizi de kutluyorum" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber