TBMM Başkanı Çiçek: Emek sahiplerinin haklarının geliştirilmesi temel hedefimiz

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Türkiye'nin refahına hizmet eden emek sahiplerinin haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesinin temel hedefleri olduğunu söyledi. Çiçek, "Ülkemizin gelişmesine paralel bu hedeflere ulaşmamızın mümkün olduğuna inanıyorum." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, emekleriyle hayata değer katan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladığını belirtti.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bir şenlik havasında kutlanmasından ötürü 'İşçi Bayramı' olarak bilinen bu günün, el emeği, kol ve beyin gücü ile üretenlerin değerinin anlaşılmasına vesile olmasını dilediğini aktaran Çiçek, "Geçmiş yıllarda yaşadığımız üzüntü verici olaylara meydan vermeden barış, kardeşlik ve dayanışma havasında bu günün kutlanmasını temenni ediyorum. Bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemiz de gücünü üretenlerinden almaktadır. Tarımda, sanayi ve teknolojide, sağlıkta, hizmet sektöründe ve hayatın her alanında üretenler sayesinde, toplumların refah düzeyleri yükselmektedir." dedi.

"Ülkelerinin refahına hizmet eden emek sahiplerinin haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi temel hedefimizdir." diyen Çiçek, "Ülkemizin gelişmesine paralel bu hedeflere ulaşmamızın mümkün olduğuna inanıyorum.

2009 yılında resmi bayram olarak kabul edilen 1 Mayıs'ın, bundan sonraki yıllarda da, bir şenlik havası içinde geçmesini istiyor, bütün işçilerimizin bu güzel gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber