Taraftardan protesto yürüyüşü

Trabzonspor taraftarı Cumartesi günü yürüyüş düzenleyerek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe'yi protesto edecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2012 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili bugün bir basın açıklaması düzenleyen Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Cumartesi günü saat 14.00'te Cumhuriyet Caddesi'nde başlayacak ve Meydan Parkı'ndaki basın açıklamasıyla son bulacak olan büyük bir yürüyüş düzenleyeceklerini söyledi. Kodalak "Trabzonspor'un Fenerbahçe ile aynı kefeye koyulup PFDK'ya sevkedilmesi yüzünden böyle bir karar aldık. Bu yürüyüş için Emniyet ve Valilik'ten gerekli izinleri aldık. Trabzon'daki tüm sivil toplum örgütlerini, tüm taraftarlarımızı yürüyüşe katılmaya ve sesimizi Türkiye'ye duyurmaya davet ediyoruz. Trabzonspor taraftarları cumartesi günü, uğradığı haksızlıklara karşı dik bir duruş sergilemek için toplanacak. Yürüyüşe katılanların bordo - mavili formalar ve bayraklarının yanı sıra siyah mendiller ve flamalar da getirmesini istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe ile Pazar günü oynanacak olan maçta da protesto hazırlığı yaptıklarını ifade eden Kodalak "Maçın 34. dakikasında yine temiz futbol ve adalet için beyaz atletlerimizi sahaya atacağız. Tüm taraftarlarımızın da bize katılmasını, bu protestonun sınırlı kalmamasını istiyoruz. Ayrıca maçın 58. dakikasında da, TFF'nin 58'inci maddeyi değiştirmesini protesto etmek için siyah balonlar uçuracağız" diye konuştu.

Kodalak, Fenerbahçe yönetiminin yaptığı basın toplantısını hatırlatarak "Yöneticilerimiz isterse bizim yürüyüşümüze de katılabilir, basın toplantısı yapabilir. Yönetimden bir adım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber