Kadın saldırgan, kahvehanenin önünde arabayı parçaladı, kimse görmedi

Erzurum'da gündüz vakti ilginç bir olay yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gamze Ç. adlı bir kadın, kahvede oturan onlarca erkeğin gözü önünde bir otomobili parçaladı. Kadının otomobile yönelik saldırılarını film gibi izleyen ve kayda alan vatandaşlar, polislere ise olayı görmediklerini söyledi.

Erzurum Yunus Emre Mahallesi'nde, daha önce aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olduğu öğrenilen iki aile bir birine girdi. Taraflardan Gamze Ç., davalık olduğu Hakan Çınar isimli vatandaşa saldırdı. Önce Hakan Çınar'ı darp eden kadın, hızını alamadı. Çınar'ın kullandığı ve kaçarken kahvenin önüne bıraktığı 25 LA 272 plakalı araca saldırdı. Etrafta bulduğu beton parçaları ve taşları arabaya fırlatan Gamze Ç. onlarca erkeğin gözü önünde aracı tanınmaz hale getirdi.

Kısa süre sonra olay yerine polis geldi. Çınarı darp eden ve aracını kullanılamaz hale getiren Gamze ve Halil Ç. plakası belirlenemeyen bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Kahvede olayı film izlermiş gibi izleyenler ise kadına müdahale etmediği gibi olay yerine gelen polislere de yaşananları görmediklerini iddia etti.

Darp edilen Çınar, kahvenin yakınında bulunan bir apartman dairesine sığınarak canını kurtardı. Tanınmaz hale getirilen araç Çınar'ın avukatı tarafından olay yerinden götürüldü. Polis olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Gamze ve Halil Ç.'yi arıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber