Pedagog yazar Çankırılı, öğrencilere ve velilerine seminer verdi

İzmir'in Tire ilçesindeki Özel Bilgi İlköğretim Okulu'nun organizasyonuyla getirilen pedagog yazar Ali Çankırılı, öğrencilere ve velilerine birer seminer verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk olarak Özel Bilgi İlköğretim Okulu 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine ?Motivasyon ve Öğrenme? semineri veren Çankırılı, akşam da velilere, ?Çocuk Eğitiminde Yapılan Yaygın Hatalar? konusunu anlattı. Çankırılı, ilk seminerden sonra 1. sınıf öğrencilerine, okulun daha önce düzenlediği 1. Sınıflar Arası Kitap Yazma Etkinliği'nin ödüllerini ve başarı belgelerini verdi. İkincisinde ise ?Çocuklara Söz Geçirme Sanatı? isimli kitaptan yapılan veliler arası kitap sınavında dereceye giren anne ve babalara ödüllerini takdim etti.

Özel Bilgi Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uzmanı Esma Benzergil, yaptığı açıklamada, ?Kendime, aileme ve insanlığa nasıl daha faydalı olabilirim diye çalışan velilerimize teşekkür ediyorum. Kitap okudular, sınava girdiler. Seminere katıldılar. Velilerimiz çok ilgili, bize de onların emaneti olan çocuklara daha iyi eğitim vermek düşüyor.? dedi Program sonunda Ali Çankırılı'ya çiçek vererek teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Özgüç ise, ?Mesleği ve yaşı önemli değil. Hiç kimse, 'Ben her şeyi biliyorum.' dememeli. Eğitim, bir süreç işidir. Özellikle çocuk yetiştiren anne ve babaların, bu süreçten kopması düşünülemez. Bilgi Koleji olarak Tire'ye faydalı olmaya çalışıyoruz.? şeklinde konuştu. Çankırılı ayrıca kitaplarını imzaladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber