Gençlik Merkezi üyesi gençler, köy okulunda tadilat yaptı

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi ve gönüllü gençlerden oluşan 20 kişilik grup, Işıkpınar köyündeki Hüseyin Hüsnü Işık İlköğretim Okulu'nda tadilat yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincanlı esnaf ve işadamlarından temin ettikleri malzemelerle okulu ve duvarlarını boyayan, kırtasiye malzemeleri ve ana sınıfı için oyuncaklar alan, sınıfları ve okul bahçesini temizleyen gençler, amaçlarının okulda öğrenim gören akranları için güzel bir eğitim ortamı sağlamak olduğunu belirtti. Adeta yeniden yapılan okulun, öğrenciler tarafından çok beğenildiğini ifade eden Hüseyin Hüsnü Işık İlköğretim Okulu Müdüresi Emine Suludere, "Çocukları mutlu etmek çok güzeldi. Okulun boyasını yaptıktan sonra okul duvarlarına çizdiğimiz çiçek ve hayvan resimleri çocukların çok hoşuna gitti. Okulumuzun yeni hali köylülerinde çok hoşuna gitti. Köy halkı okulu gelip geziyor. Yoldan geçen araçlar bile durup okulun yeni halini çok beğendiklerini söylüyorlar. Okulumuzun yenilenmesinde emeği geçen genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Erzincan Gençlik Merkezi üyesi gençlerden Vedat İğman, her zaman kendileri gibi öğrenci olan genç kardeşlerinin yanında olduklarını söyleyerek, "Kardeşlerimizin daha iyi koşullarda eğitim almaları için okulu boyadık, temizliğini yaptık ve tadilatını yaptık." dedi. Gönüllü gençlerden Faruk Kocatürk, sosyal sorumluluk örneği olarak gerçekleştirdikleri okul tadilatı sonrasında öğrencilerin sevinçlerini kendilerinin de yaşadığını ifade ederek, "Genç arkadaşlarımızla birlikte okulumuzdaki eksiklikleri tamamladık. Bizlere destek olan Erzincan esnafına ve iş adamlarına teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber