Kentli olmak tiyatroya gitmek demektir

Kılıçdaroğlu, "Kentli olmak sinemaya, tiyatroya gitmek demektir. Kentli olmak sanatçıyı yüceltmek, kucaklamak demektir" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kılıçdaroğlu, Avcılar Firuzköy Kültür Evi'nin açılışını yaptı. Açılış öncesinde partisinin seçim otobüsünden halka seslenen Kılıçdaroğlu, halkın iktidarını kurmak, mazlumların, yoksulların yanında olmak, bağımsız, onurlu ve barışın egemen olduğu Türkiye'yi kurmak için yola çıktıklarını söyledi.

Türkiye'nin sorunlarını çözmek istediklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

''Kentli olmak güzel bir şeydir. Kentli olmak sabah sofrada otururken gazete okumak demektir. Kentli olmak komşusunun derdini dinlemek demektir. Kentli olmak çocuklarımızın daha iyi koşullarda yetişmesi için, onun bir müzik aleti çalmasını spor yapmasını parkta oynamasını, annesi, yakınları ve arkadaşlarıyla kucaklaşmasını sağlamak demektir. Kentli olmak farklı bir şeydir. Kentli olmak aynı zamanda kütüphaneye gitmek demektir. Kentli olmak sinemaya, tiyatroya gitmek demektir. Kentli olmak sanatçıyı yüceltmek, kucaklamak demektir. Kentli olmak kolay bir şey değildir. Kentli olmak kent kültüründen korkmamak demektir. Kentli olmak halkı kucaklamak, insanları sevmek demektir. Onun için kentli olmak Kültür Evi'ne gitmektir.''

Kılıçdaroğlu, daha sonra Kültür Evi'ni gezdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, eski genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in istifasına ilişkin sorular üzerine, ?''Bugün soru da, cevap da yok'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber