Annelere, ?Anneler Günü'ne özel mektup

Sivas PTT Başmüdürlüğü tarafından başlatılan kampanyada, bugüne kadar 55 bin anneye çocukları tarafından ?Anneler Günü'ne özel mektup gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz hafta Sivas Valisi Ali Kolat'ın katılımıyla başlatılan kampanya kapsamında, Sivas'ta 50 bin adet mektup çocukları tarafından annelerine gönderildi. 50 bin zarf ve kağıdın bitmesi ve ilginin fazla olması nedeniyle Postane Başmüdürlüğü, 5 bin adet daha zarf ve kağıt siparişi vererek bu sayıyı 55 bine çıkardı.

Günde ortalama 5-6 okulun katıldığı kampanyada, Selçuk İlköğretim Okulu ve Fevzi Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri Postane Başmüdürlüğü'ne geldi. Ücretsiz verilen özel renkli kağıtları dolduran öğrenciler, yine ücretsiz zarfları vezneye teslim etti.

Sivas PTT Başmüdürü Cafer Bolat, gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını belirterek, ?Bugüne kadar 55 bin çocuğumuz postane başmüdürlüğümüze gelerek annelerine mektup gönderdi. Burada daha önceden almış olduğumuz 50 bin zarf ve renkli kâğıt tükenince hemen 5 bin adet daha getirttik. Kampanyamız hafta boyunca devam edecek. Bu sayının çok çok üzerine çıkılacağını tahmin ediyorum. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü ise annelerimizin elinde olacağı şekilde dağıtımlarımız başlayacak. Bu benim için ve çocuklarımız için annelere verilen en güzel hediye. Bu aynı zamanda okuma, yazma, sevgi bağının devamı açısından da son derece önemli. Ben kampanyamıza yoğun ilgi gösteren bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber