Erciş'te depremin yaralarını devlet-vatandaş birlikte sarıyor

EVYAP Holding, Van Erciş'te 34 derslikli okul yaptırıyor. EVYAP Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Evyap, el ele verip yaraları saracaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erciş'te EVYAP tarafından yaptırılacak 34 derslikli okul için temel atma töreni düzenlendi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Van Valisi Münir Karaloğlu'nun da hazır bulunduğu törene çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, devlet-millet dayanışması ile yaraların sarılacağını söyledi. Yazıcı, "Hem Van'da hem de Erciş'te eğitim ünitelerinin yerle bir olması sonucu Türkiye'nin her tarafından müteşebbislerimiz, hayırsever vatandaşlarımız gönülleriyle birlikte, cepleriyle, keseleriyle birlikte Erciş'te ve Van'da bir kez daha aktif rol aldılar. Bu hayırsever insanlarımızı içtenlikle kutluyorum." dedi.

Van Valisi Münir Karaloğlu ise yeni okullar, yeni derslikler, yeni salonlar, yeni lojmanlara ihtiyaçları olduğunu, bu ihtiyaçları Türkiye ile paylaşınca birçok hayırseverin seslerine kulak verdiğini, bu anlamda çok mutlu olduklarını söyledi. EVYAP Holding'e teşekkür eden Karaloğlu, bütün sıkıntıları dayanışma içinde aşacaklarına inandıklarını kaydetti.

EVYAP Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Evyap da deprem yaralarının devlet, millet ve sivil toplum kuruluşlarının el ele vermesiyle sarılacağına inandığını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber