Denizli'de kaza: 4 yaralı

Denizli'de, özel bir anaokulu öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün traktöre çarpması sonucu dört kişi yaralanırken, öğrenciler uzun süre kazanın şokunu yaşadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, saat 10.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Şirinköy Yol Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıkta bekleyen Cemil H.(22) yönetimindeki 20 YV 298 plakalı traktöre, anaokulu öğrencilerini taşıyan Muhammet H. yönetimindeki 20 ALH 94 plakalı servis minibüsü arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktör kavşağa kadar ilerlerken, servis minibüsünün ön kısmı hasar gördü. Kazada, traktörde bulunan Cemil H., Ahmet Aydemir ve İsmail Alaca ile servis minibüsünde bulunan İnci Tike isimli öğretmen yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİSLER ÖĞRENCİLERİ SAKİNLEŞTİRDİ

Servis minibüsü içinde bulunan 10 öğrenci uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı. Minibüsten çıkarılarak yol kenarına alınan minikler dakikalarca gözyaşı dökerken, polis ve anaokulu yöneticileri öğrencileri yatıştırmak için çaba sarfetti. Kazayı duyan anaokulu yöneticileri olay yerine koştu. Görevli kadın yöneticiler aracı görünce korkuya kapılırken, kendilerini minibüs sürücüsü yatıştırmaya çalıştı. Daha sonra öğrencilerin yanına giden ve onları kucaklayan görevliler, minikleri sakinleştirmeye çalıştı. Öğrenciler daha sonra başka bir minibüsle kaza yerinden götürüldü.

Kazaya karışan traktörün bağlı bulunduğu şirkette çalışan ve kazadan bir süre sonra olay yerine gelen bir görevli, traktörün trafik ışıklarında beklediği bir sırada, servis minibüsünün gelip traktöre arkadan çarptığını iddia etti.

Traktör sürücüsünün ifadesine göre, çarpmanın etkisiyle traktörün kavşağa kadar savrulduğunu söyleyen görevli, "Kazada yaralananlar ambulansla hastaneye götürüldü. Minibüste bulunan bir öğretmen de yaralıydı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber