SHÇEK Genel Müdürü tecavüz iddiaları nedeniyle Adapazarı'na gitti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2005 20:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürü İsmail Barış, Adapazarı'ndaki bir yurtta tecavüz olayı yaşandığı iddiaları üzerine Adapazarı'na gelerek incelemelerde bulundu.

SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış, Adapazarı Yetiştirme Yurdunda kalan 16 yaşındaki D.K.'nın tecavüze uğradığını iddia etmesi üzerine Adapazarı'na geldi. Yetiştirme Yurdu'nda incelemelerde bulunan Barış, genel müdürlükten bir müfettiş görevlendirdiklerini söyleyerek, olayın takipçisi olacaklarını ifade etti. Barış'a konuyla ilgili bilgiler veren Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali İnan ise, "Aslında olay, 2002 yılında meydana yurttaki tamirat sırasında meydana gelmiş. Ancak bu kızımız olayı şimdi gündeme getirdi. Yuva müdür vekilinin oğlu ile bu genç kız arasında bir gönül ilişkisi olduğunu öğrendik. Fakat olay yargıya intikal etti ve gerekli incelemeler yapılıyor" dedi.

SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış ise, olayın ortaya çıkmasının ardından müdür vekilinin de başka bir birime alındığını kaydederek, "Adli soruşturma başlatıldı. Şu anda herhangi bir tutuklama yok. D.K. isimli genç kız ise şu anda babasının yanında kalıyor. Bu olayla ilgili sorumlular ise gerekli incelemenin ardından cezalandırılacaktır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber