Hırsız ihbarı yapılan halk otobüsündeki 2 kişi gözaltına alındı

Beyoğlu'nda ihbar üzerine polis, halk otobüsündeki yabancı uyruklu 2 kişiyi hırsızlık şüphelisi oldukları gerekçesiyle gözaltına aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 155 Polis İmdat hattına yapılan hırsızlık ihbarı üzerine, Taksim Meydanı'ndan hareket eden özel halk otobüsü Tarlabaşı Bulvarı üzerinde durduruldu. Yol ortasında durdurulan otobüs daha sonra yol kenarına alınarak kapılarının kilitli tutulması istendi. Polis ekipleri daha sonra yardım için takviye polis ekibi istedi. Olay yerine gelen takviye ekipler, çevre güvenliği aldıktan sonra otobüsün kapısını açtırarak içeri girdi. Ardından ihbar üzerine şüpheli eşkaller üzerinde çalışma başlatıldı. Polis, otobüs içerisindeki vatandaşların cüzdanlarını ve kıymetli eşyalarını kontrol etmeleri için uyardı. Polisin uyarısıyla vatandaşlar cüzdanlarını kontrol etmeye başladı. Bu sırada ihbardaki eşkale uyan yabancı uyruklu 2 kişi diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında gözaltına alındı. Üst aramasından geçirilen ve pasaportlarını kontrol edilen şüpheliler daha sonra polis aracına bindirilerek Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin burada ihbarcı ile yüzleştirileceği ifade edildi.

Halk otobüsü şoförü polisin biranda önünü kestiğini ve ardından içeri girdiğini belirterek, ne olup bittiğinden haberinin olmadığını söyledi.

Özel halk otobüsü tamamlanan işlemlerinin ardından yolcularıyla birlikte normal seyrine devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber