Çalışanları atlatan hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı

Fatih Kapalıçarşı'da gümüş hırsızlığı yapan 2 kişi, gösterdikleri yoğun çabaya rağmen güvenlik kameralarına yakalanmaktan kurtulamadı. Çalışanların gözlerinden kaçmayı başaran şahıslar, 1 kilo 100 gram gümüşü çalarak gözden kayboldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kapalıçarşı'da, Hayrettin Yılmaz'ın işlettiği gümüş dükkanına gelen 2 kişi tezgahtarı oyalamak için çeşitli sorular sordu. Tezgahtar dükkana gelen başka bir müşteri ile ilgilenmek zorunda kalınca, şahıslar gümüş külçelerin depolandığı kısma yöneldi. Gözlerin kendilerinden uzak olduğunu anlayan şahıslar, güvenlik kameralarını son anda fark etti. Bir kişi sırtını kameralara dönerek görüntü almasını engellemeye çalıştı, diğeri ise gümüşleri cebine koydu. Yaklaşık 1 kilo 100 gram gümüş alan hırsızlar, hiçbir şey olmamış gibi mağazadan ayrıldı. Bütün bu olanlar güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Olay gümüşlerin yerinde olmadığını fark eden çalışanın, güvenlik kameralarını incelemesiyle ortaya çıktı.

Zanlıların müşteri gibi dükkana girdiğini ve bir anlık dalgınlıktan yararlanarak değerli eşyaları çaldığını belirten mağaza sahibi Hayrettin Yılmaz, ?1 kilo 100 gram gümüş çalındı. Bunun yaklaşık değeri 8 bin TL. Şüphelilerin daha önce de başka sarraflardan hırsızlık yaptığını öğrendim. Umarım yakalanırlar.? diye konuştu.

Güvenlik kamerası görüntülerinden eşkal belirleyen polis, şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber