Batman'da Masa Tenisi Turnuvası'na büyük ilgi

Batman Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenleyeceği ?Halk Turnuvasına? 2 binin üzerinde başvuru yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı, Gençlik Haftası ve Batman'ın il oluşu nedeniyle düzenlenen organizasyona sporcuların yanı sıra vatandaşların da büyük ilgi göstermesi bekleniliyor. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, ?19 Mayıs, Gençlik Haftası ve Petrol Kenti Batman'ımızın il oluşu nedeniyle düzenleyeceğimiz Masa Tenisi Halk Turnuvası'na katılımın beklenilenin üzerinde olması bizleri mutlu etti." diyerek şunları söyledi:

"Bugünkü etkinliklerimize tüm Batman halkını bekliyoruz. Amacımız tüm Batman halkına 7'den 77'ye Masa Tenisi branşımızı sevdirmektir. Bu branşımız her geçen gün büyük talep görüyor. Kurum olarak masa tenisi gibi tüm branşlarımızı daha aktif hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

20 Mayıs'a kadar sürecek etkinliğimizde masa tenisi branşının yanı sıra uçurtma şenliği, bilek güreşi, halk oyunları, halat çekme, yumurta yarışması, çuval yarışması, taekwondo gösterisi, judo gösterisi, satranç turnuvası ve benzer etkinliklerde gerçekleştireceğiz.?

Ekinci ayrıca bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini de sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber