Hırsızlar güvenlik kameralarının kablolarını kopardı

Eskişehir'de Turgut Reis Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne giren hırsızlar, idarecilerin odalarında bulunan 4 adet cep telefonu ve 45 TL'yi alarak kayıplara karıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de Turgut Reis Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne giren hırsızlar, idarecilerin odalarında bulunan 4 adet cep telefonu ve 45 TL'yi alarak kayıplara karıştı. Polis, güvenlik kamerasından eşkalini belirlediği hırsızlık zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı. Görüntülendiklerini fark eden hırsızlar, okuldaki bazı güvenlik kameralarının kablolarını kopardı, bazılarının ise yönünü değiştirdi.

Okula gelen 2 kişi, dersliğin penceresini açarak okula girdi. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ancak kimliği belirlenemeyen 2 hırsız, ardından camları kırarak okul müdürü ve idaricilerin odalarına girdi. Bu esnada görüntülendiklerini fark eden hırsızlar, okuldaki bazı güvenlik kameralarının kablolarını kopardı, bazılarının ise yönünü değiştirdi.

Çalınan cep telefonlarından birinin okula ait olduğu ve bu telefondan öğrenci ve velilere SMS yoluyla duyuru geçtikleri öğrenildi.

Sabah saatlerinde okula gelen idareciler, camların kırık olduğunu ve odalarının talan edildiğini görünce hemen polise başvurdu. Polisler okulda parmak izi araştırması yaptı. Olay yerindeki delillerin kaybolmaması için öğrenciler bir süre ders başı yapamadı. Okulun güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, hırsızların 2 kişi olduğunu belirledi. Eşkalleri belirlenen hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber