Güllük Caddesi asfalt için trafiğe kapatılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, güzelleştirme projesi kapsamında yenileme çalışmalarını sürdürdüğü Güllük Caddesi'nin asfaltını yenileyecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmalar nedeniyle Güllük Caddesi 22-27 Mayıs tarihleri arasında araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, ?Antalya'yı Cadde Cadde Güzelleştiriyoruz? projesi kapsamında Güllük Caddesi olarak bilinen Anafartalar Caddesi'nin 100'üncü Yıl Kavşağı ile Selekler Çarşısı arasındaki yenileme çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Güllük Caddesi'nin asfalt çalışmaları nedeniyle 22 Mayıs Salı gününden itibaren çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacağı, çalışmaların 27 Mayıs'a kadar tamamlanmasının hedeflendiği kaydedildi.

Güllük Caddesi Güzelleştirme Projesi'nin, 100'üncü Yıl Kavşağı ve Selekler Çarşısı arası, Konyaaltı Caddesi'nin Endüstri Meslek Lisesi'ne kadar olan kısmındaki kuzey kaldırımı ile Cumhuriyet Caddesi'nin kuzey kaldırımını kapsadığı belirtilirken, çalışmalarda altyapının yenilendiği,

kaldırımların düzenlendiği, kaldırımlarda fiziksel engellilere yönelik engelli rampaları, görme engelliler için oluklu takip taşları yapıldığı ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber