Coğrafya maket yarışması büyük ilgi gördü

Bitlis Özel Selahaddin Eyyubi Lisesi öğrencileri arasında 2.'si düzenlenen coğrafya maket yarışması yoğun ilgi gördü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul Müdürü Muhittin Altınbaş, öğrencilerin yaptıkları nadide eserleri sergilediklerini ve büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Altınbaş, "Yarışmacı öğrenciler aynı zamanda maketlerle ilgili de öğrencilerimiz sergiyi gezen veli ve misafirlerimize maketleri hakkında bilgiler verip yaptıkları güzel sunumlarla anlattılar. Öğrenci öğretmen ve velilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilen yarışma oldukça renkli geçti. Jüri üyelerinin belirlemesiyle 5 öğrenci ödüle layık görüldü. Birinciliği 'Erciyes ve Peri Bacaları" ile Ahmet Taha Bucak, ikinciliği 'patlayan volkanik dağ maketi' ile Hafsa Şeyda Karaca alırken 'Horst-Graben maketi' ile Merve Öndül üçüncü, 'Bölgeler maketi' ile Esvan Bozkurt dördüncü, 'Krater gölü maketi' ile de Hicran Elmas beşinci oldu." dedi.

Yoğun ilgiden memnun olan Okul Müdürü Muhittin Altınbaş, bu tür sosyal etkinliklerin öğrencilerin ufkunu açtığını belirterek emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Coğrafya öğretmeni Ahmet İspir ise coğrafyanın bir duygu olduğunu, gelecek yıllarda da Bitlis geneli yarışma yapmayı düşündüklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber