Hakkari Vekili Önder Bozkurt, yaralı işçileri ziyaret etti

Hakkari Vekili Önder Bozkurt, Şemdinli ilçesi Derecik beldesine bağlı Yeşilova köyünde PKK'lı teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan inşaat işcilerini ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de 19 Mayıs etkinliğinin ardından işçileri, Vali Vekili Önder Bozkurt, Dağ Ve Tugay Komutanı Levent Köse hastanede ziyaret etti. Bu sabah saat 09.00 sıralarında inşaat alan giderken araç içinde pusuya düşürülen 6 işçiden Van Özalp nüfusuna kayıtlı Fevzi Altunç hayatını kaybederken, yaralılardan Burhan Bilici'nin durum ağır. Bahattin Aşğa ve Ahmet Mencioğlu'nun durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

BİR İŞÇİ TEHDİT EDİLMİŞ

Saldırda yaralı olarak kurtulan Ahmet Mencioğlu, "Biz arabayla şantiyeye beton dökmeye gidiyorduk. Birden saldırıya uğradık." dedi

Bahattin Aşkan ise "Bir kaç gün önce ölen Feyzi Altunç arkadaşımıza bir telefon geldi. Senin kim olduğunu biliyoruz. Burada çalışma git başka yerde çalış demişler. Bizim arkadaşımız da biz sadece ekmek parası için buraya gelmişiz bizim başka amacımız yok demiş. Biz durum güvenlik güçlerine bildirdik. Onlar da bize sizin telefonlarınız dinlemeye alacağız dedi." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber