19 Mayıs, Trabzon'da coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Trabzon'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan etkinlikler, 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kutlama töreni ile devam etti. Törene, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Garnizon Komutan Vekili Albay Dursun Ertuğrul, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Canım, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tevfik Serdar Anadolu Lisesi tarafından Gençlik Marşı'nın okunmasından sonra, Türk ulusu ve cumhurbaşkanı için şeref çağrısı yapıldı.

Törende daha sonra, halk oyunları ile öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler yapıldı. Öğrenciler müzik eşliğinde yaptıkları gösteriler vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla izlendi. Tören, Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda birinci olan Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi takımı ile günün anlam ve önemiyle ilgili yarışmalarda dereceye giren gençlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber