Kastamonu polisi, zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda uyuşturucu ticareti yapan 46 kişiyi yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahıslardan 14 kişi göz altına alındı. Kastamonu merkez, Taşköprü, Kocaeli'nin Gebze ilçesi ile Ankara'da eşzamanlı yapılan operasyonda 1.377 gr esrar maddesi, 5,32 gr Jameican, 5 Adet Extacy hap, 0,30 gr kokain ele geçirildi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ve Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğünce Kastamonu merkez ve Taşköprü ilçesine uyuşturucu getiren ve piyasaya süren şahısların yakalanması ve eylemlerinin deşifre edilmesi için Taşköprü Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinler doğrultusunda 4 ay süren çalışma sonucunda Kocaeli ? Ankara ve İstanbul illerinden temin edilen uyuşturucuların Kastamonu merkez ve Taşköprü ilçelerinde uyuşturucu madde kullanıcılarına satıldığı tespit edildi. Harekete geçen güvenlik güçleri, 4 aylık çalışma sürecinde toplam 1.377 gr esrar maddesi, 5,32 gr Jameican, 5 Adet Extacy hap, 0,30 gr kokain ele geçirdi.

Kastamonu, Kocaeli ve Ankara'daki operasyonlarda 14 kişiyi gözaltına alan Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemler sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber