Çankırı'da 19 Mayıs coşkusu

Çankırı'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 15:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankırı Belediye Meydanı'nda düzenlenen programda Çankırı Belediyesi Mehter Takımı, mini bir konser verdi. Program kapsamında Gençlik Spor Müdürlüğü öğrencilerinin hazırlamış oldukları jimnastik, boks ve taekwondo gösterileri törene katılanlar tarafından büyük beğeni topladı. Vali Vahdetin Özcan, Türkiye geneli yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrencilere hediye verdi.

Programın Belediye Meydanındaki bölümüne Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Albay Tayyar Aydın, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş ile kamu kurumlarının müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

19 Mayıs programı Belediye meydanının ardından 100. Yıl Kültür Merkezi'ndeki resim sergisinin açılışı ve Karatekin Üniversitesi öğretim elemanlarından Ebubekir Keklik'in Atatürk'ün Samsuna Çıkışı ve devamındaki olaylar ile ilgili verdiği konferans ile son buldu. Kültür Merkezi'ndeki programda 3 buçuk yaşındaki Zeynep Yıldırım'ın İstiklal Marşı'nın 2 kıtasını ezbere okuması salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

Etkinlikler bir hafta boyunca devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber