Set kazılan bahçeden ceset çıktı

Toprak kaymasını engellemek için bahçelerine set çekmek için kazı yapan aile, insan kemikleri buldu

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da toprak kaymasını engellemek için bahçelerine set çekmek için kazı yapan aile, insan kemikleri buldu. Polis tarafından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan kemiklere kime ait olduğunun belirlenmesi için DNA testi yapılacak.

Merkez Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi 101. Sokak'ta dağın yamaçlarından yuvarlanan bir kaya Yiğit Ailesi'nin evinin duvarına çarptı. Faciayı ucuz atlatan aile, düşen kayayı parçalayıp toprak kayması ve benzer tehlikelere karşı set yapmak istedi. Ancak set için toprağa kazdıkları sırada insan kemikleriyle karşılaşan aile hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine gelerek inceleme başlatan polis ekipleri, özenle çıkardıkları kemikleri, torbalara doldururken, olay yerine gelen savcı ise kemiklerin kime ait olduğunun belirlenmesi için soruşturma başlattı.

Kemiklerin çıktığı bölge telle kapatıldı. Kemikleri bulan Birnaz Yiğit, bahçelerine bir kayanın düştüğünü belirterek, "Evin duvarına çarpan kayayı kırdık. Set yapıp, toprak kaymasını da önlemek istemiştik. Böylelikle açılacak bahçeye de çiçek ekeriz diye düşünüyorduk. Bahçeyi kazarken kemik parçaları görünce hemen durumu polise bildirdik" dedi. Adli Tıp Kurumu'na gönderilen kemiklerin DNA testine göre kime ait olduğu belirlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber