AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Bafra ve Alaçam'da danışma toplantısı düzenledi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen İlçe Danışma Toplantısı, Bafra ve Alaçam ilçelerinde yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Recep Yıldırım'ın başkanlığında yapılan toplantılarda partililere hitap eden AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, Samsun İl kongre sürecinin normal bir şekilde işlediğini ve kongre tarihine kadar danışma toplantılarının tamamlanacağını söyledi.

2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde Samsun olarak hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Çetinkaya, ?Bu seçimlerde 17 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi'ne de talibiz. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalarımız sonucunda ise Türkiye'de teşkilatlanmada birinci olan il olduk. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan teşekkür aldık.? dedi.

Parti içinde ayrımcılığın ve adam kayırmacılığın olmadığını söyleyen Çetinkaya ? Ben kimsenin adamı değilim İl başkanı olarak önce Başbakan'ımın sonra teşkilatımın adamıyım. Biz siyasete hizmet için girdik. Halkımıza ve Samsun'a hizmet edebileceğimiz her yerde çalışırız. Başkan olsam da olmasam da yine AK Parti içerisinde herhangi bir nefer gibi çalışacağım. Siz şimdi ismi başkan adayı olarak geçenlere sorun bakalım, 12 Eylül Referandumu'nda ve genel seçimlerde neredelermiş. Nerede çalışmışlar. Bir seçim koordinasyon merkezlerine uğramışlar mı? Seçim sathi mahalinde olmayanlar bu gün başkan adayı olarak ortalıkta dolaşıyorlar. Bunları değerlendirmesini sizlerin vicdanına bırakıyorum.? diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Recep Yıldırım ise 24 Haziran'da yapılacak Samsun İl Kongresi'nde Genel Merkez'in ve teşkilatların adayının Osman Çetinkaya olduğunu yeniden hatırlatarak, partililere, ?Bunun dışında ortaya atılan hiçbir iddiaya itibar etmeyin.? diye seslendi. Daha sonra bir konuşma yapan Samsun Milletvekili Ahmet Yeni de AK Parti'nin kavga ve hizip partisi değil hizmet partisi olduğunu kaydetti.

AK Parti Bafra İlçe Danışma Toplantısı'na, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve partililer katıldı.

AK Parti Alaçam Danışma Toplantısı ise açık havada gerçekleştirildi. Teşkilat mensuplarına yönelik bir konuşma yapan AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nin İl Başkanı Osman Çetinkaya ile devam kararı aldığını hatırlattı. Bunun dışında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Yıldırım, ?'Birileri çeşitli spekülasyonlarla ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Ancak bu iddialarını temellendirebilecekleri herhangi bir dayanak yok. Bunu niçin yapıyorlar, bilmiyorum. Yani süreç olması gerektiği gibi işliyor. Herhangi bir problem söz konusu değil.? ifadelerini kulandı.

AK Parti Alaçam İlçe Danışma Toplantısı'na, Sakarya Eski Milletvekili ve Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya'nın yanı sıra, il yönetim kurulu üyeleri, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte eski ve yeni çok sayıda siyasetçi ve teşkilat mensubu katıldı.

AK Parti Samsun İlçe Danışma Toplantıları'na Tekkeköy İlçe Danışma Toplantısı ile devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber