Belediye Başkanının evinin bahçesinde altın yığınları tespit edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2005 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin oğlu Hakan Sedefçi ve Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek'in de aralarında bulunduğu definecilerin başlattığı kazı aralıksız devam ediyor.

Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, altının kesin çıkacağını ve çıktığı takdirde belediyede çalışan tüm personele 1 yıllık maaşlarını ikramiye olarak, kazı çalışmalarını takip eden gazetecilere ise birer otomobil alacağını vaat etti.

Edirne Belediyesi'nin Temizlik İşleri bahçesinde başlatılan define kazısı bugün kaldığı yerden tekrar başladı. Dedektörle yapılan tespit çalışmasında nokta olarak yer tespiti yaptıklarını söyleyen Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, "Burada kesin altın var. Eğer makine yalan söylemiyorsa, burada bir kapak, 3 tane odacık ve içlerinde külçe halinde altınlar görünüyor. 10 metre civarında olduğu tespit edildi. Tabi bunlar altınsa. Bugün 30 metrekare alanda kazı çalışmalarına devam edeceğiz. Eğer bu kazıdan altın çıkarsa burada kazı çalışmalarını takip eden gazetecilere birer otomobil alacağım. Ayrıca belediyemde çalışan personele 1 yıllık maaşları tutarında ikramiye vereceğim" dedi.

Bugünkü kazı çalışmalarında sivil polisler önlem alırken, Edirne Defterdarlığı'ndan maliyeciler ve Müze Müdürlüğü'nden görevliler de çalışmaları takip ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber