GAPGİAD, yeni yönetimiyle bayrağı yukarılara taşıyacak

Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneği (GAPGİAD)'da kan değişimi yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan genel kurulda yönetim kurulu başkanlığına Akın Çalışkan seçildi. Derneğin yönetim kadrosunu sektöründeki uzman iş adamlarının oluşturuyor. GAPGİAD, yeni yönetimiyle başarılı çalışmalara imza atmayı hedefliyor.

Olağan genel kurul dernek merkezinde yapıldı. Başkanlık görevini yürüten Mehmet Ali Mutafoğlu aday olmadı. Mutafoğlu, genel kurul sonrası başkanlık bayrağını, daha önceki dönemlerde başkan yardımcılığı yapan Akın Çalışkan'a devretti.

GAPGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Akın Çalışkan yaptığı açıklamada, ?Üyelerimizin teveccühünden dolayı teşekkür ederim. Verilen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım. Eski yönetim kurulumuza ve başkanımız Mehmet Ali Mutafoğlu'na gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte devraldığımız bayrağı daha yükseklere çıkarmayı hedefliyoruz. Yeni yönetimimizle derneğimizi daha iyi yerlere getirmek, üye sayımızı artırmak, ilimize ve ülkemize faydalı faaliyetleri devam ettirmek, bizden önceki dönemde başlatılmış olan tüm program ve komisyonlarımızı çeşitlendirerek üyelerimizin yönetim ve karar süreçlerine kapsamlı katılımını sağlamak olacaktır.'' dedi.

GAPGİAD'ın yeni yönetimi Akın Çalışkan başkanlığında Cihan Dağcı, İlhami Memiş, Nurettin Özkaya, Murat Kökoğlu, Hasan Apaydın, Sadık Sinan Yılmaz, Ediz Karagülle, Mehmet Özkeleş, Celal Kadooğlu, Mahmut Konukoğlu, Gürkan Bayram, Eyüp Ulufer, Serkan Okkıran, Candemir Yozgat, Ömer Çakmak, Enes Nakıboğlu, Turgut Ongun, Hakan Çakıcı ve Mehmet Ali Mutafoğlu'ndan oluştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber