Avea'da değişen bir şey yok...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Haziran 2005 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İyi çalışmalar.

Sitenizin sıkıbir takipçisiyim. Yapmış olduğunuz çalışmalarınızı ve haberlerinizi beğeniyle takip ediyorum. Özellikle son dönem içerisinde en çok ilgi çeken haberiniz bence AVEA ile ilgili yapmış olduğunuz biz memurların VIP tarife de çekmiş oldukları sıkıntıları anlatan haberiniz di. Ancak geçen bu zaman zarfında AVEA cephesinde herhangi bir gelişme olmadığı hizmet kalitesinin aynen devam ettiği bizce malum. Defalarca AVEA 'nın web sitesinden yapmış olduğumuz şikayet ve isteklerimize aşağıda aynen copy paste yaptığım ciddiyetten uzak cevabı verdiler. Oysa Türkiyedeki tüm ceptelefonu kullanıcıları böyle bir durumla (bağlantı yok) karşılaştıklarında tekrar aramayı denemesi gerektiğinin farkında. Hangi büyük çaptaki firma müşterisini bu kadar hafife alabilir ve bu yanlış şirket politikasında devamda ısrar eder anlamakta güçlük çekiyorum.

Sizlerin bu konuyla tekrar ilgileneceğinizi ve gündeme taşıyacağınıza inanıyorum. Türkiyede gündemde yer işkal etmeyen hiçbir konunun çözülmediği kanaatindeyim. Gerekli kamuoyu baskısını görmeyen bu tür şirketler sessiz kalan halkı bütün gücüyle sömürmeye devam etmekteler.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

saygılarımla

Yukarıdaki mail göçer kullanıcı adlı ziyaretçimiz tarafından gönderilmiştir.


Sayın Abonemiz ,

Arama yapmaya çalışıldığında alınan şebeke meşgul uyarısı, şebeke yoğunluğundan kaynaklanmaktadır. Bu uyarıyı aldıktan bir müddet sonra tekrar arama yapmayı deneyebilirsiniz. Şebekedeki bu yoğunluğu azaltmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

Avea, istek ve görüşlerinize önem vermektedir. Avea hattınızdan 500 veya sabit hatlardan 444 1 500'ü arayarak, Avea Merkez'e 7 gün / 24 saat ulaşabilirsiniz.

Avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

Lütfen bu maile "yanitla - reply" yolu ile cevap dönmeyiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber