Kurye araçlardan çıkan esrar imha edildi

Diyarbakır-İstanbul arasında çalışan kurye kamyonlardan çıkan esrar imha edildi. Toplam 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 12:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, gençleri zehirlemeye çalışan insanların her zaman karşısında olacaklarını söyledi. Esrarın kuryeden çıktığını belirten Kartal, nerede olursa olsun suçlulara karşı mücadelenin devam edeceğini ifade etti.

Diyarbakır'dan aldığı kargoyu İstanbul'a götürmek isteyen 2 kurye kamyonu içinde esrar olduğu ihbarını alan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, araçları Kırıkkale-Ankara karayolu üzerinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi önünde durdurdu.

Yapılan aramalarda, bir araçtan 75 kilo kubar esrar ele geçirildi. Diğer araçtan ise 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Araçlarda bulunan Ertan B., Mehmet Ö., Yasin Ö. ve Erkan T. adlı şahıslar ile birlikte İstanbul'da kolileri alacak olan Zafer T. yakalandı. Yakalanan Ertan B., Mehmet Ö., Yasin Ö. ve Erkan T., sorgularının ardından adliyeye çıkartıldı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, olayı çok yönlü araştırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber