Belçika Büyükelçisi ilişkilerin geliştirilmesi için Gaziantep'te

Belçika Büyükelçisi Pol De Witte, Sunder İşadamları Derneği Başkanı ve Macaristan Fahri Konsolosu Bahaeddin Nakıboğlu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Macaristan Gaziantep Fahri Konsolosluğu protokol binasında gerçekleşen ziyarete, Belçika Büyükelçisi Pol De Witte'in yanı sıra Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut, Naksan Plastik İhracattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necat Yüksel, TUSKON Avrasya Sorumlusu Ahmet Aydın, Sunguroğlu Lisesi Mezunları Derneği (SUNDER) Genel Sekreteri Ahmet Kaygusuz ve Sunder İşadamları Derneği üyeleri katıldı.

Belçika Büyükelçisi Pol De Witte'yi ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren, Nakıboğlu, ?Belçika'nın Ankara Büyükelçisi davetimiz üzerine bizi kırmayarak Gaziantep'e geldi. Belçika ile Türkiye arasında çok eskiye dayanan dostluk ve ticari ilişkilerimiz var. Sunder İşadamları Derneği olarak amacımız Belçika ile Gaziantep arasındaki ilişkileri daha iyi yerlere taşımaktır.? dedi.

Sunder İşadamları Derneği'nin daveti üzerine Gaziantep'e geldiklerini ifade eden Belçika Büyükelçisi Pol De Witte, ?Sunder'in daveti üzerine Gaziantep'e geldim. Burada gördüklerim karşısında bir hayli şaşırdım. Gaziantep bir ticaret ve sanayi şehri merkezi konumunda.? ifadesini kullandı.

Gaziantep ziyaretleri kapsamında şirketler ile ikili görüşmeler yaptıklarını ifade eden Pol De Witte, gelecek vaat eden güzel projelerin masaya yatırıldığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber