Türk Diyanet Vakıf?Sen, imamın öldürüldüğü saldırıyı kınadı

Türk Diyanet Vakıf?Sen Adana İl Başkanı Ayhan Arabacı, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yaygınyurt köyünde görev yapan imam Mehmet Uzun'un terör saldırısında şehit edilmesinden derin üzüntü duyduklarını ifade etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ayhan Arabacı, sendikanın Hatay İl Temsilcisi Ahmet Öçal ile yaptığı basın açıklamasında, gece evinden konuşmak için çağrılan Mehmet Uzun'un köy yakınlarında ölü olarak bulunduğunu hatırlattı.

"Gözü dönmüş vatan, millet, bayrak ve din düşmanlarının bir an önce bulunup gerekli cezanın verilmesini beklediklerini" vurgulayan Arabacı, Türk milletinin artık aynı senaryoları yaşamaktan bıktığını vurguladı. Barış ortamını bozmak isteyenlere kesinlikle fırsat verilmeyeceğini belirten Arabacı, ülkeyi kaos ortamına sürüklemek isteyenlerin kendi karanlıklarında boğulacaklarını belirtti.

Allah, Kur'an, peygamber, anne, baba sevgisi ve İslam ahlakını öğretmek için gönderildikleri beldelere emanet edilen din görevlilerini şehit etmenin anlaşılır bir durum olmadığını ifade eden Arabacı, ?Bunu yapanlar insan olamazlar; bunlar sefillerdir.? dedi.

Terörün her türlüsünü lanetlediklerini bildiren Arabacı, saldırıda hayatını kaybeden meslektaşlarına Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber