Kaza yapan komşuları için seferber oldular

Ankara'da minibüsü sollamak isteyen motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama çarptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada, yaya ve motosiklette bulunan iki kişi yaralandı. Mahalleli, yaralı yaşlı adama yardımcı olmak için seferber oldu.

Kaza, öğle saatlerinde Çankaya Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İnanç Çardak yönetimindeki 06 BZ 2978 plakalı motosiklet, iddiaya göre cadde üzerinde bir minibüsü sollamak isterken yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet İnal'a çarptı. Çarpanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Çardak ve arkadaşı Gülen Ekren (20) yola savruldu. Metrelerce sürüklenen motosiklet ise bir park halindeki servis aracına çarparak durabildi. Yola savrulan yaralıları gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yolda yaptı. Durumu ağır olduğu belirtilen Gülen Ekren hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar ise bir süre yol üzerinde ambulans bekledi. Bu sırada motosiklet sürücüsünün arkadaşı durumu telefonla İnanç Çardak'ın yakınlarına aktardı.

Yolun karşısına geçmek isterken yaralanan Mehmet İnal için komşuları seferber oldu. Bazı komşular İnal'a bağlanan serumu tutarken bazıları ceketini açıp gölge yapmaya çalıştı. İnal'ın kaza yerine gelen oğlu ise babasını konuşturup sakinleştirmek için çaba sarf etti. Takviye ambulansların gelmesiyle yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber