Vali Koçdemir, başarılı öğrencilerle buluştu

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, kentteki özel ve devlet okullarında okuyan, ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerle bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Genel Meclisi Toplantı Salon'unda yapılan görüşmeye İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, MEB ve Teknoloji Tasarım Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği '8. Uluslararası Bilişim Olimpiyatı', 'Eğitimcinin Web Sitesi' ve 'Eğitimde Bilişimin Yeri' kategorilerinde Dünya 3.sü olan Özel Samanyolu Gülbahar Koleji öğrencileri, TÜBİTAK'ın düzenlediği '43. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması' tarih dalında 1. olan Sarar İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile 'Futsal Dünya Şampiyonası'nda Dünya 3. sü olan Ticaret Meslek Lisesi öğrenci ve idarecileri katıldı.

Başarı gösteren tüm öğrencileri tek tek tebrik eden Vali Koçdemir, "Sizi çalıştıran öğretmenlerinizi, anne babalarınızı, okul müdürlerinizi gönülden tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bu kabiliyetler önemli kabiliyetler. İçinde bulunduğumuz yıllar bizim geleceğe hazırlanma yıllarımız. Yeter ki esas noktayı gözümüzün önünden kaybetmeyelim." dedi.

Katıldıkları yarışmalardaki proje ve deneyimlerini anlatan öğrenciler görüşme sonunda Vali Koçdemir ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber