Hüdavendigar Mahallesi'nde caddeler genişliyor

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde yeni sokak ve cadde açmak için başlattığı kamulaştırma ve kamulaştırılan alanlardaki binaları yıkma çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 09:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başkan yardımcıları ve teknik bürokratların da izlediği yıkım çalışmasıyla toplamda 777,16 metrekare alan temizlendi. Binaların kaldırılmasının ardından Seyran Caddesi genişletilerek Dobruca Caddesi'ne bağlanacak. Başkan Mustafa Dündar, bu dönem Osmangazi'de vatandaşların daha sağlıklı, ferah ve konforlu yaşamaları için özellikle ulaşım sorunlarına el attıklarını, yeni cadde ve sokaklar açarak trafiği rahatlattıklarını kaydetti. Osmangazi'nin dört bir yanında çıkmazları açmaya devam ettiklerini, yeni caddelerle de kentin gelişmesine yön verdiklerini aktaran Dündar, "Hüdavendigar Mahallesi'nde yaptığımız bu kamulaştırma yıkımı da bunlardan birisi. 3 binayı kamulaştırarak hem Seyran Caddesi'ni genişleterek Dobruca Caddesi'ne bağlıyoruz hem de burada yapacağımız çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmasıyla bölgeye modern bir görüntü kazandırmayı hedefliyoruz." dedi.

Dündar, gerek kaçak yapılaşmanın önlenmesi adına attıkları adımların gerekse yeni cadde ve sokaklar açarak yaptıkları çalışmaların kentin geleceğine yönelik önemli çalışmalar olduğunu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber