Zaman Höşmerimleri'nin dördüncü şubesi Vali Arslan tarafından hizmete açıldı

Balıkesir'in ünlü tatlısı höşmerim üretimi yapan Zaman Höşmerimleri'nin dördüncü şubesi açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce höşmerimin tanıtımı için çeşitli kampanyalar düzenleyen işyeri sahibi Engin Gençdemir, bu kez 18 çifti kurayla İstanbul gezisine götürecek.

Balıkesir'in meşhur tatlısı Zaman Höşmerim'in dördüncü şubesi, Toplu Taşıma Merkezi'nde açıldı. Açılış kurdelesi Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Şelale Eğitim Kurumları Genel Müdürü İzzet Bilir ve mahalle muhtarları tarafından kesildi. Açılış öncesi Karesi Mehteran Grubu konser verdi. İşletme sahibi Engin Gençdemir, Paşaalanı, Hisariçi ve Yeşilli şubelerinden sonra dördüncü şubeyi Toplu Taşıma Merkezi'nde açtıklarını söyledi.

Açılış nedeniyle düzenlenen törende konuşan Vali Arslan, Balıkesir deyince akla gelen en önemli hususlardan birisinin höşmerim olduğunu söyledi. Şehrin bu önemli değerini, Balıkesir ve Türkiye'ye tanıtan Zaman Höşmerimleri'ne teşekkür eden Vali Arslan, yeni iş yerinin bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu. Konuşmanın ardından, Vali Arslan ve protokol üyeleri yeni iş yerinin kudelesini kesti. Açılışta ikram edilen höşmerimin tadına bakan Vali Arslan, ziyaretçi defterine hayırlı olsun mesajı yazdı.

Öte yandan, Vali Arslan ve bereberindeki heyet, daha sonra BetaGrup Doğalgaz firmasının yeni iş yeri açılış törenine de katıldı. Eski Kepsut Caddesi üzerinde açılışı yapılan ve işletmeciliğini Sefer Coşkun'un yaptığı BetaGrup Yapı Market isimli iş yerinde, yapı malzemelerinin satışı yanında ısıtma ve soğutma sektöründe hizmet verileceği belirtildi.

Buradaki açılış töreninde de kısa bir konuşma yapan Vali Arslan, Balıkesir'de yapılan her güzel işin yanında olmak istediklerini belirterek, "Biriniz bin, iş yeriniz bol bereketli kazançlı olsun." dileğinde bulunarak, iş yerindeki ürünleri inceledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber