Bilgi yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Ufuk Bilge İlköğretim Okulu tarafından ilköğretim 4'inci sınıflarına yönelik düzenlenen bilgi yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 210 öğrencinin katıldığı yarışmada birincilik ipini, Burhan İlköğretim Okulu'ndan Delfin Oralöz göğüsledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Ufuk Bilge İlköğretim Okulu tarafından bu yıl ilki düzenlenen 4 çarpı 4 (4x4) bilgi yarışmasında ilk 5'e giren öğrencilere altın madalya, 6 ila 15 arası gümüş madalya ve 16 ila 25 arası bronz madalya verilerek ilk 25 öğrenci hediyeler ile ödüllendirildi. Ödül törenine Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Okul Müdürleri ve öğrenciler ile velileri katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda, Burhan İlköğretim Okulu'ndan Delfin Oralöz birinci, Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Asiye Ceylani ikinci, İstiklal Şehit Süleyman Gür İlköğretim Okulu'ndan Serra Uysal ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere, öğretmenlerine ve okul müdürlerine ödülleri düzenlenen törenle verildi. Yarışma birincisi öğrenci altın madalya, 100 TL para ödülü, öğretmenine başarı belgesi verildi. Yarışmada ikinci öğrenci ve öğretmenine başarı belgesi, altın madalya ve 75 TL, üçüncü öğrenci ve öğretmenine ise başarı belgesi, altın madalya ve 50 TL para ödülü, okul müdürlerine de plaket verildi. Birinci olan öğrencinin okuluna bir adet lazer yazıcı da hediye edildi. Yarışmada ayrıca ilk 25'e giren öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Ödül Töreni Sonrası Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş; "İlçemiz Antalya ili ve ilçelerinde büyük başarılara imza atmıştır. Bu başarıda özellikle Ufuk Bilge Kolejinin emeği büyük. Okul Müdürü Medeni Altan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber