Öğrenciler bir yılın stresini attı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Özel Ceyhan İlköğretim Okulu öğrencileri bir yılın stresini bahar şenliğinde attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oyun ve eğlence mekanlarının açılışına Kaymakam Metin Maytalman, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Özcan, Emniyet Amiri Önder Karakuş, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, ELSİAD Başkanı Emin Polat, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Özel Ceyhan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Pala, okulun son dönemlerinde öğrencilerin stres atmasının önemine vurgu yaptı. Pala, ?Biz bahar şenliklerini geleneksel hale getirdik ve 4. defa bu organizasyonu yapıyoruz. Öğrencilerimiz yıl boyunca ders çalıştılar, sınavlara hazırlandılar. Bu eğlenceler onların hakkı. İnanıyorum ki bir yılın stresini burada atacaklar.? dedi. Yeni okul binası ile ilgili olarak da bilgiler veren Pala, yeni okulun yeni döneme yetiştirilmesi için olağanüstü bir çalışma yapıldığını söyledi.

Kaymakam Metin Maytalman ise insanların kendilerine vakit ayırmalarının önemine değindi. Maytalman, ?Çocuklar bir yıl boyunca okullarda, ders dinliyorlar, ders çalışıyorlar dolayısıyla kendilerine vakit ayırma durumları fazla olmuyor. Bu nedenle çocuklarımızın stresini atıp ve yeni döneme daha hazır olmaları için bu tür etkinlikler önemli. 2 gün boyunca öğretmenleri ve velilerinin kontrolleri dahilinde eğlenecekler.? diye belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber