Kangal ilçe halkı hurdacılardan şikayetçi

Sivas'ın Kangal ilçesinde mahalle muhtarları, Emniyet Amiri Orhan Baba'yı ziyaret ederek mahalle aralarında kontrolsüz bir şekilde dolaşan hurdacılardan ve ?Bohçacı' diye bilinen satıcılardan duyulan rahatsızlığı ifade etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette Yenimahalle Muhtarı Hasan Selvi, Hürriyet Muhtarı Kemal Bayır, Sularbaşı Muhtarı Yusuf Akpınar, Göze Muhtarı Savaş Ekinci ve Karşıyaka Muhtarı Behçet Çoktaş mahallerindeki asayiş sıkıntılarından bahsettikten sonra hurdacı ve sokak satıcılarıyla alakalı Emniyet Amiri Orhan Baba'ya ortak bir dilekçede verdi. Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek gösterilen duyarlılığa teşekkür eden İlçe Emniyet Amiri Orhan Baba, emniyet ve asayişin en güzel şekilde sağlanabilmesi için sadece emniyet teşkilatının değil ilçe halkının da duyarlı olmasının önemini vurguladı. Bu manada mahalle muhtarlarının göstermiş olduğu yaklaşımın önemli olduğunu belirten Baba, sadece hurdacı ve satıcılar için değil şüpheli gördükleri her kişi ve konu hakkında 155'le paylaşılması gerektiğini söyledi.

Bir süre önce amirlik koltuğuna oturan Orhan Baba'ya çiçek takdim ederek yeni görevinde başarı temennisinde de bulunan mahalle muhtarları, gösterilen ilgiye teşekkür ederek emniyet amirliğinden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber