Bilgi Evleri'nden sezon kapanışı etkinliği

Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi ve Kültür Evleri sezon kapanışı etkinliği düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Etkinlik kapsamında öğrenciler el sanatları sergisi açtı, oratoryo sergiledi, Kürtçe, Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendirdi, halk oyunları ile spor gösterileri sundu.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Bilgi ve Kültür Evleri Müdürü Ebubekir Aytekin, ?Mezuniyet dönemi için bu etkinliği düzenledik. Amacımız bir dönem boyunca yaptığımız eğitimi halkla paylaşmaktı. Öğrencilerimizin daha çok başarı elde edebilmeleri için eğitimde sanatsal ve kültürel çalışmalara da önem veriyoruz.? dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, ?Şu anda eğitim alanında 5 adet bilgi ve kültür evimiz var. Bilgi ve kültür evlerimiz ilköğretim okulu öğrencilerine hitap etmektedir. Aynı zamanda onları lise sınavlarına hazırlamaktadır. Yine onlara İngilizce ve bilgisayar kursların yanında kabiliyetlerine göre müzik, spor ve edebiyat dersleri verilmektedir. Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD)'ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Vali Ramazan Sodan, ?EBSAD, ilimizde güzel hizmetler yapmaktadır. Öğrencileri çeşitli meslek dallarında başarılı bir şekilde yetiştirmektedir. Ayrıca ahlaki yönünden de eğitmektedir. Bu tür faaliyetler devam etmeli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklar güzel eğitim alıyorlar. Bunların iyi bir eğitim almaları gelecek için önemli bir faktör.? ifadesini kullandı.

Mezuniyet töreninin ardından Vali Ramazan Sodan'a ve Başkan Büyükaslan'a bilgi evlerine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber