?Aydınspor Su' projesi

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün taraftarları, Aydınspor 1923'e kalıcı gelir çalışmaları hakkında kulüplerine destek olmaya hazırlanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 08:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taraftarlar Sakarya'da örneği olan ?damacana su satışı' projesi ile kulüplerine destek olmak istiyorlar.

Aydınspor 1923'ün geçtiğimiz dönem başkanı Ahmet Gümüş'ün görevden ayrılacağını açıkladığında kulübe kalıcı gelirin sağlanması gerektiği üzerine proje geliştiren taraftarlar, doğal kaynak suyu bakımından zengin olan Aydın'da , Aydınspor 1923'ün damacana su satışı yapabileceklerini ifade ettiler.

Projeyi hazırlayan ve araştırmalar yapan Aydınspor 1923'ün üniversiteli taraftarlarından Ali Almaz, proje sayesinde elde edilecek gelirle kulübe maddi destek sağlamak ve kalıcı gelir kaynağı oluşturmak istediklerini söyledi.

YÜZDE 30'U KULÜBE

Almaz projeyi şu sözlerle anlattı: Organizasyon profesyonel bir şekilde hazırlanarak, Aydın'ın bünyesinde bulunan madran su işletmelerinden biriyle anlaşılaraki satılan her bir damacananın yüzde 30'u kulübümüze aktarımı sağlanacak. Elde edilen gelir karşılığında da yalnızca isim hakkımızı kullandıracağız. Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda da ürün çeşitliliğini arttırma hedeflenecek?

Aydınspor Su projesiyle her ay azami 50 bin TL gelir elde etmeyi düşündüklerini kaydeden Almaz, sözlerine şöyle devam etti:

? Yaz aylarında bu gelir doğal olarak artacaktır. Bunun dışında ürün çeşitliliğini arttırırsak bu gelirimiz artabilir. Toplu ve abonelik şeklinde su satışlarına ve özellikle kurumsal müşterilere ağırlık verildiğinde , bu projenin ne kadar mantıklı olduğu herkesçe kanıtlanır.

Mesela bir fabrika günde 100 adet damacana su satın alıyor. Gelsin bizden alsın, Aydınspor'a katkısı olsun. Bizim satacağımız su, diğer damacanalarla aynı fiyatta olacak zaten. Diğerlerinden para olarak bir fazlalığımız olmayacak? şeklinde konuştu.

AYDIN TURİZM ÖNERİSİ

Başka bir örnek olarak Aydın Turizm şirketinin yolcularına ikram servisinde kullanacağı bardak suyunu proje kapsamında kulübün satış yapacağı sulardan alabileceğini ifade eden Almaz, ?Bu tür şirketler şehrinin takımına katkı sağlamalı. Projeye hedef olarak orta vadede günlük 2500 damacana su satımı ile başlanabilir? dedi.

Projenin genel amacının Aydınspor'a düzenli ve kalıcı bir gelir sağlamak olduğunu ifade eden Almaz sözlerini şöyle tamamladı: ?Bu proje, Aydınspor'un geleceği için bizce atılan en ciddi adımlardan biri olacaktır. Aydınspor Su, üretim, dağıtım, pazarlama ve konsept açısından da örnek olacaktır. Satılacak her damacanın Aydınspor'a katkı sağlayacağına dikkati çekiyoruz Aydınspor'a, Aydınlıların satın aldığı her damacana ve bardak sudan ciddi bir gelir gelmesi söz konusudur. Suyun satış fiyatı piyasa ortalamasında olacak. Su satış fiyatları üzerinden Aydınspor'a yüzde 30'a varan oranlarda destek sağlanacak. Vatandaşlardan gelecek talepler doğrultusunda ürün çeşidi geliştirilebilir. Bayilik aşaması , online satış , alo su hattı ile de daha sonraki aşamada Aydınspor'a aylık düzenli gelir sağlamayı hedefi kaçınılmazdır?

Bu tür çalışmanın Sakarya'da hayata geçirildiğini ifade eden Almaz, Aydınspor 1923'ün yeni yönetimine projeyi ilerleyen günlerde sunmayı istediğini kaydetti. Almaz, ayrıca Aydın'a kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Aydınspor Store açılmasını istediklerini, bu konuda da ellerinden gelen desteği yeni yönetime sunmayı istediklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber