Karaman Gazeteciler Cemiyeti ?Basın Özendirme Yarışması' düzenliyor

Karaman Gazeteciler Cemiyeti, bu yıl ilkini gerçekleştireceği '1. Basın Özendirme Yarışması' düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 10:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçük Cicibıyık, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, cemiyet yönetim kurulu olarak, bu yıl ilkini düzenleyecekleri ve önümüzdeki yıllarda da geleneksel halde devam ettirilmesini kararlaştırdıkları Basın Özendirme Yarışma düzenleyeceklerini ifade etti.

Cicibıyık, bu yılki yarışmada, 01.05.2011/01.05.2012 tarihleri arasında Karaman basınında yer alan haber, fotoğraf ve Türkçe'yi en iyi kullanan yazar ve köşe yazısı olmak üzere 3 dalda, biri mansiyon olmak üzere ilk 3'e giren eserlere plaket ve çeşitli ödüller vereceklerini belirtti. Cicibıyık, şöyle dedi:

"Yarışmanın jürisinde yönetim kurulu üyemiz Osman Nuri Koçak, KMÜ'den Mestan Karabacak, KESOB'den H. İbrahim İncekara, Valilik Basın Müdürü Hayrettin Aslan ve Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Şuayip Konukseven yeralacak. 25 Haziran 2012 günü mesai bitimine kadar teslim edilecek olan eserler, jüri değerlendirmesi sonucu her dalda ilk 3 ve mansiyon verilecek eserler belirlenecek. Yarışma Ödül Töreni de bu yıl yarışmamıza sponsorluk yapan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binasında, 13 Temmuz 2012 Cuma günü saat 20.00'de düzenlenecek tören ile verilecek.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber