Jandarmadan hırsızlık zanlısına şafak operasyonu

İstanbul'da jandarma'ya yapılan ihbar hırsızlık zanlısını iş üzerinde ele verdi. Nakliyat firmasının kasasının bulunduğu odada jandarma tarafından yakalanan zanlının 21 ayrı suçtan kaydının bulunması dikkat çekti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de önleyici devriye sayısını artıran jandarma ekiplerine ihbar ulaştı. Bir uluslararası nakliye firmasının güvenlik görevlileri tarafından yapılan ihbarda, çalıştıkları iş yerinin içinde tanımadıkları bir kişinin bulunduğunu belirterek yardım istendi. Saat 05.25'te yapılan ihbarın ardından jandarma harekete geçti. Ekipler olay yerine sevk edildi. Binanın çevresini saran jandarmalar bir süre sonra güvenlik kameralarındaki görüntüleri takip ederek zanlının yerine belirledi. Zanlının, binanın bilgi işlem odasında bulunduğu anlaşılınca ekipler buraya yöneldi. Jandarmayı fark ederek kaçmaya çalışan zanlı yakalandı.

Şüpheli ile birlikte bir adet 66 santimetre uzunluğunda döner bıçağı, 2 adet 50 santimetre uzunluğunda levye, 1 adet el dürbünü, 33 adet ev anahtarı, 8 adet değişik ebatlarda tornavida, 1 adet küçük el feneri 1 adet kar başlığı, 1 çift eldiven 1 adet şapka ele geçirildi.

Yakalanan zanlının üzerinde sahte bir ehliyet bulundu. Ehliyetin sahte olduğu ve sabıkasız olan kardeşinin adına düzenlendiği, ayrıca zanlının özellikle ev ve iş yerlerinden kasa hırsızlığı gibi suçlardan 21 ayrı sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. 9 ayrı suçtan aranması da bulunan H.T. isimli zanlı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Zanlı H.T sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber