Solmaz: 2005'den beri köylere 5 milyon metrekare parke taşı döşendi

Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Hayrullah Solmaz, 2005 yılından bu zamana kadar Manisa'nın köylerine 5 milyon metrekareden fazla parke taşı döşediklerini bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti İl Kadın Kolları'nın, parti binasındaki toplantısında konuşan Hayrullah Solmaz, İGM'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Manisa'nın köylerine hizmet noktasında 5 milyon metrekareden fazla parke taşı döşediklerini belirten Solmaz, ?Yani bu 10 metre genişliğinde, 5 bin kilometre uzunluğunda bir yol demektir. Köylerimizde parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor.? dedi.

Solmaz şöyle devam etti: ?Ayrıca göreve geldiğimiz gün bir hedef belirlemiştik. Nüfus başına bir fidan dikerek Manisalı her vatandaşımızın dikili bir ağacı olmasını istedik. Çok şükür ki, bu çalışmamız bu gün çok daha iyi bir noktaya gelmiş durumda Tarımsal destekler kapsamında dağıtımız fidanlar bu gün itibarı ile toprakla buluşmuş olan fidan sayımız 15 milyonu aşmış durumda. Yine biz göreve geldiğimiz günde yaklaşık 380 köyümüzün içme suyu yoktu. Biz süratle eksikleri belirledik ve bu gün çok şükür ki, susuz köyümüz bulunmamaktadır.?

Köylerin altyapı sorunlarına el attıklarını ve 1 milyon metre kanalizasyon borusu döşediklerini aktaran Solmaz, ?350 köyümüze çocuk oyun grubu yaptık. Bu konularda ki çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Siz değerli kadın kollarımızın' da bizlere büyük katkıları olacağına inanıyorum. Sizler gittiğiniz her yerdeki gördüğünüz eksiklikleri bizlere iletirseniz, bizler de oradaki sorunu en hızlı şekilde çözerek halkımıza daha da iyi hizmet yapmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi teşkilatçılık bütünlük isteyen bir yapıdır. Bu yapıda en ufak üyeye kadar ihtiyacımız var. Sizler bu teşkilat içerisindeki kılcal damarlar olarak bizlerin görmediği gözümüzden kaçan tüm eksiklikleri görüp bizlere taşımalısınız. Bu konularda gerçekten de sizlere önemli görevler düşmekte.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber