AK Partili Gülşen: Dünyaya açılan Türk kolejleriyle gurur duyuyoruz

Hindistan'daki üç Türk kolejinin öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci, Kastamonu'ya geldi. Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi'ni gezen çocuklar, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ile bir süre görüşerek Türkiye'ye hayranlıklarını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekili Gülşen, Türk Koleji öğrencileriyle bir süre sohbet ederek, onların Türkçe konuşmalarından ötürü mutlu olduğunu söyledi. Gülşen, Anadolu iş adamlarının desteği ile dünya genelinde açılan Türk kolejlerin çok önemli bir misyonu üstlendiğini söyledi. Gülşen, ?Türk girişimci ve eğitim gönüllülerinin yaptığı bu hizmet, ülkemizin geleceği adına çok önemli bir çalışmadır. Bu gönüllü eğitim çalışmasına katkı veren herkese teşekkür etmeliyiz.? dedi.

Öğrencilerin hocalarıyla da görüşen Gülşen, Hindistan'ın Haydarabad şehrinde faaliyet gösteren Monunt Mercy Türk Koleji, Learnimum Türk Koleji ve Saritha Türk Koleji öğrencilerinin Kastamonu'dan sonra diğer illeri de gezecekleri ifade edilmesi üzerine, Milletvekili Gülşen, Türk kolejleriyle gurur duyduklarını belirterek, hizmetlerin daim olmasını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber