Kahramanmaraş Türkçe'nin çocuklarını bekliyor

10. Türkçe Olimpiyatları Kahramanmaraş il etkinliği tanıtım toplantısı yapıldı. 5 Haziran Salı günü Hanefi Mahçiçek Stadı'nda yapılacak Türkçe Olimpiyatları'nın tanıtımı için Kahramanmaraş Lider İş Adamları Derneği (KALİDA) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gemci bir toplantı yaptı. Kervanhan Restorant'taki toplantıya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Kahramanmaraş Defterdarı Osman Koçaş da katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Türkçe bir sevgi medeniyetinin dünyaya açılan penceresidir. 135 ülkeden Türkiye'ye gelecek olan öğrencilerin, Türkçe sevdalılarına ülkemize, Kahramanmaraşımıza ?hoş geldiniz' demek istiyoruz" diyen Gemci, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Güzel dilimize kendi renk ve desenlerini katan öğrencilere bize her yıl gurur verici saatler yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Dünyanın dört bir yanından gelen dost ve kardeş ülke gençlerini izlerken sevindiğimiz, tebessüm ettiğimiz, bazen de ağladığımız oldu. Bize bizi hatırlatan, bize özümüzü hatırlatan, bize sözümüzü ve sazımızı hatırlatan, destek olan, katılan, emek veren, dua eden her kim varsa hepsine teşekkür ediyoruz.?

KALİDA olarak bu güzelliğe 4. defa ev sahipliği yapmış olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Gemci, "Öğretmenlerimize, öğrencilerimize, okullarımızın yapımın maddi-manevi destek olan bütün Anadolu insanına esnafına, işadamlarına, analara, babalara, siyasilerimize ve bu tabloda olmaktan memnuniyet duyan her kese kucak dolusu sevgi ve saygımızı gönderiyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber