'Trafik kontrolünden kaçan araç emniyet müdürlüğünde patladı'

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Pınarbaşı ilçesinde emniyet binasına yapılan terör saldırısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 11:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açıklamada trafik kontrolünden kaçan aracın emniyet müdürlüğü önünde patlatıldığı ifade edildi. Emniyetin açıklasında şu ifadelere yer verildi:

?25.05.2012 günü saat 09.10 sıralarında Kahramanmaraş ili Göksun ilçesinde yapılan trafik kontrolünden kaçan bir araç saat 09.50 sıralarında ilimiz Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde durdurulmak istenmiş, araç içerisinden açılan ateşe karşılık veren Polis Memuru Ahmet Geben çatışma sonucu şehit olmuş, akabinde araç içerisinden bir el bombası atılmış ve bomba yüklü araç patlatılmıştır. Olay sonrası bir Komiser Yardımcısı, 6 polis memuru, 2 teknisyen yardımcısı 3 polis eş ve çocukları ile 5 vatandaşımız çeşitli yerlerinden yaralanmış, saldırı esnasında araç içerisinde bulunan ve terör örgütü mensubu olduğu değerlendirilen (2) şahıs da ölmüştür. Patlama neticesi ilçe emniyet müdürlüğü, lojmanlar ile çevrede bulunan iş yerlerinde ve araçlarda maddi hasar meydana gelmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber