Corendon, Finike'ye Rus ve Çinli turist getirecek

Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Corendon Otel, Rus ve Uzakdoğulu turistleri ağırlamaya hazırlanıyor. Toplam 850 yatak kapasitesiyle ilçenin tek 5 yıldızlı oteli olma unvanını da elinde bulunduran Corendon, daha çok Belçika ve Hollandalı turistleri ilçeye getiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl turizm sezonu içerisinde Rus ve Çinli turistleri de otellerinde ağırlamayı hedeflediklerini belirten Corendon Otel Genel Müdürü Burhan Görgü, bu güne kadar Avrupa'nın farklı ülkelerinden turist ağırladıklarını ifade etti. İlk defa başka ülkeleri de hedeflerine koyduklarını dile getiren Görgü, "Bu sezon Rus ve Çinlileri de Finike'de ağırlamak istiyoruz. Hedefimize bu ülkeleri de koyduk. Otel olarak kaliteli bir hizmet veriyoruz. Müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz." dedi.

Finike ve çevresinin doğasıyla ve tarihi turistik mekânlarıyla gezilmeye ve görülmeye değer bir yer olduğunu belirten Görgü, hali hazırda Avrupalı turistleri misafir etmeye başladıklarını dile getirdi.

Türkiye'yi tanıtma adına misafirlere bilgilendirici geziler düzenlediklerini de ifade eden Görgü, turizmin Finike'de daha da gelişmesini umduğunu belirtti. Bu sezon portföylerine Uzakdoğu ülkelerini de koyduklarını dile getiren Görgü, "Tatil için Finike çok güzel ve çok sakin. Etrafta gezilmeye ve görülmeye değer tarihi mekânlar ve harika bir doğası var." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber