AVEA ücretsiz tarifeyi iptal ettiğini niçin duyurmaz...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2005 00:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilindiği üzere, avea kurumsal tarifede üyeler arası ücretsiz görüşmeleri yavaş yavaş iptal etmektedir. Tamam ilgili kurumla olan sözleşmeleri gereği iptal edebilirler. Ama gene burada biz kullanıcılar mağdur durumda kalmaktayız. En son İçişleri Bakanlığı tarifesinde üyeler arası ücretsiz görüşmeyi iptal ettiklerini, aylık 9.30 saate indirdiklerini öğrendim. Nasılmı, 500 müşteri hizmetlerine bir işim düştü, o zaman öğrendim. Üstelik, bana 1 hazirandan geçerli olduğunu söylediler.

Şimdi bu kadar kullanıcıya yazık değilmi? Tamam iptal ettiniz, buna bir şey demiyorum. İnsan bir bilgi verir, basın açıklaması yapar. Üye müşterilerine bilgi verir. Hiç bir şey yok, gene mağdur olan kullanıcılar. Tahminim, diğer bir çok kullanıcılarında bilgisi yok.

İçişleri Bakanlığı tarifeli abonelerden 500'i arayıp 4 1 tuşlayıp mevcut borçlarını bir öğrenmelerini istiyorum. 1 Hazirandan beri ne kadar borç yüklenmiş kendilerine.

Avea'nın, üye müşterilere bilgi vermeden, yazılı bir açıklama göndermeden, kendi kafalarına göre habersizce anlaşmayı iptal etme gibi bir yetkisi olabilir mi? Bu kadar hak arama mevzuatı ne işe yaramaktadır.

"Haber Gönder" yoluyla haberi yazan: xxl

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber