Avea'nın kötü hizmetinden kurtulma yolları...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2005 00:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AVEA yeterli teknik altyapısını kurmadan Kurumsal hat adı altında memurların çoğunu abone yapmıştır. Daha ekonomik ve kaliteli hizmet verileceği vaadiyle memurlar kandırılarak abone yapılmış; Ancak teknik altyapı yetersizliği nedeniyle bu hatlarla birçok bölgede konuşmak imkansızdır.

Yeterli Teknik Altyapısı olmayan bu şirketin sorumsuzca bu şekilde abone satışına izin veren Telekominikasyon Üst Kurulu yetkililerinin görevlerini yapmadıkları veya kötüye kullandıklarını düşünüyorum. AVEA görüşme imkanı bulunmayan bu hatlara her ay düzenli olarak fatura göndermeyi hiç aksatmamaktadır. En iyi yaptıkları iş de fatura basmaktır. Bu faturaların gününde ödenmemesi durumunda ise hat kapatılmakta ve kapalı olduğu dönemlere ait de düzenli olarak fatura gönderilmektedir. Ödenmeyen faturalar ise biriktiğinde faiziyle birlikte haciz yoluyla tahsil edilmektedir.Hattınızı iptal ettirmek istediğinizde ise, sizi abone yapmak için herşeyi yapan yetkili bayiler bu defa aslan kesilerek size İstanbul' un yolunu göstermektedirler. Abone yapan, fatura tahsil eden ve her türlü işlemi yapan yetkili bayi, her nasılsa hat iptalini yapamamaktadır. Bu problemi çözmek mümkündür. İşte Çözüm:

1- Hiç bir memur yeni kurum hattı almasın.

2- Tüm kurumsal hat aboneleri faturalarını 3 ay süreyle ödemesinler. (Unutmayın eskiden cep telefonu yoktu ve insanlar daha mutluydu.Güçlü elektromanyetik dalgalar insanın kozmik hayat enerjisini bozmaktadır.)

3- Üç ay içinde AVEA kendisi durumunu düzeltmezse toplu olarak noter kanalıyla hatların iptali için tebligat yapılsın.

Unutmayın yağmur tanelerinin her biri küçüktür. Fakat yere düşen ve birlikte hareket eden yağmur taneleri sel olduğunda, önünde durabilecek güç bulunmamaktadır.

Ayrıca abonelerin elindeki güç her bir yağmur tanesinin gücünden fazladır. Yağmur tanesi için önce ısı, su ve soğuk gerekmektedir. Bunun için zamana ihtiyaç vardır. Fakat aboneler zaten yerde bir potansiyel güç olarak durmaktadır.

Haber Gönder yoluyla haberi yazan: Şenol
Görev yaptığı kurum: TEDAŞ
Şikayetin Yapıldığı İl :Uşak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber