Gaziantep'ten kısa kısa

"Gaziantep Üniversitesi Bilim, Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında, Gaziantep Üniversitesi Stadyumunda "Model" grubu tarafından konser verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Gaziantep Üniversitesi Bilim, Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında, Gaziantep Üniversitesi Stadyumunda "Model" grubu tarafından konser verildi.

Yoğun ilgiyle karşılaşan Model grubu, "Değmesin Ellerimiz, Pembe Mezarlık, Bir Melek Vardı, Yalnızlık Senfonisi" gibi şarkıları seslendirdi. Şenlik alanını dolduran üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler, grubun şarkılarına eşlik etti.

Konserden dolayı "Model" grubuna hediye ve çiçek takdim eden Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, "Söyleyecek çok şey vardı ama her şeyi siz söylediniz. Harika bir geceydi. Gaziantep'e ve Gaziantep Üniversitesi'ne teşrif ettiğiniz için çok memnun olduk" dedi.

-Oğuzeli Belediyesinin altyapı çalışmaları-

Oğuzeli Belediyesine bağlı ekipler Körkün Mahallesi'nde bordür ve kaldırım taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, yaptığı açıklamada, daha yaşanabilir ve daha modern bir ilçe için altyapı çalışmalarını sürdürdüklerine belirtti.

Başkan Öztekin, Körkün Mahallesi ve Sanayi Bölgesi başta olmak üzere bir çok mahallede kaldırım döşeme ve parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Körkün Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 30 bin metre kare kaldırım ve bordür döşeme çalışması yapıldığını ve imar yollarında açılmaya başlandığını dile getiren Başkan Öztekin, şu bilgileri verdi:

"Havaların mevsim normallerine dönmesiyle birlikte çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Ben ve ekip arkadaşlarım hedef tayin ettik. Bunlardan bir tanesi de Oğuzeli ilçemizin yollarıydı. İlk göreve geldiğimizde çamurdan tozdan geçilmeyecek halde olan ilçemiz şuan yollarıyla ve alt yapısıyla adından söz ettirecek konumda. Yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Eksiklerimiz görüyoruz ve anında müdahil olmaya çalışıyoruz."

Yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar da Başkan Öztekin ve diğer yetkililere teşekkür etti.

-GAÜN'de slayt gösterimi-

Gaziantep Üniversitesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Fotoğrafçılık Topluluğu tarafından "Fotoğrafçılık" adlı slayt gösterimi gerçekleştirildi.

Slayt gösteriminin topluluk üyelerinin yıl içerisinde portre, doğa gibi konularda çektikleri fotoğraflardan oluştuğunu belirten Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu Öğrenci Başkanı Olcay Köse, şehir içine ve şehir dışına yapmış oldukları gezilerde çok sayıda fotoğraf çektiklerini belirtti.

Köse, şunları kaydetti:

"Topluluğumuzun amacı, fotoğrafı öğrenci arkadaşlarımıza sevdirmek, onları sosyal yaşamın içerisinde insanlarla iletişim halinde tutmak ve insan ilişkilerinde bir adım önde olmalarını sağlayacak fotoğraflarla ilgili her türlü teknik ve sanatsal yapıyı sunmaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber