2011 yılının en'leri belli oldu

Karadeniz Vakfı'nın 2011 yılının en'leri ödülleri sahiplerini buldu. 48 kategoride dağıtılan ödüller, sanat, siyaset ve ekonomi dünyasından birçok ismi bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 08:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karadeniz Vakfı'nın 2011 yılının en'leri ödülleri sahiplerini buldu. 48 kategoride dağıtılan ödüller, sanat, siyaset ve ekonomi dünyasından birçok ismi bir araya getirdi.

Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 2011 yılının en'leri ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı programda Kuzey'in Çocukları isimli grup horon oynadı. Törende yılın en başarılı iş kadını Güler Sabancı seçilirken, yılın en başarılı iş adamı Murat Ülker olarak belirlendi.

Diğer kategorilerde ödül alan bazı isim ve kurumlar ise şöyle; ?Yılın en başarılı sivil toplum örgütü AKUT, yılın en iyi sosyal sorumluluk projesi Gülben Ergen/Çocuklar Gülsün Diye, yılın eğitime katkıda bulunan iş adamı Hüsnü Özyeğin, yılın en başarılı ihracat firması Koç Holding, yılın en başarılı inşaat projesi Varyap Meridian, yılın başarılı hava yolu şirketi THY, yılın en iyi kadın dizi oyuncusu Ayça Bingöl / Öyle Bir Geçer Zamanki, yılın en iyi genç erkek dizi oyuncusu Aras Bulut, yılın en iyi kadın pop sanatçısı Hande Yener ve Sıla, yılın en iyi sinema filmi Sümela'nın şifresi, yılın en iyi TV moderatörü Erdoğan Aktaş, yılın en iyi TV kanalı Kanal D, yılın en başarılı siyasetçisi Egemen Bağış, yılın spor adamı Şenol Güneş, yılın en iyi şarkısı Deniz Seki / Suya Hapsettim, yılın en iyi sabah kuşağı haber programı Fatih Portakal / Fatih Portakal ile Çalar Saat."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber