Mersin'de işadamları futbol turnuvası düzenledi

Mersin'de Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) tarafından futbol turnuvası düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 11:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) tarafından futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın kura çekimleri Mersin İdmanyurdu futbolcusu Nurullah Kaya'nın katılımıyla gerçekleşti.

Turnuva hakkında bilgi veren Genç ASİAD Başkanı İsa Altuntaş, ?Mesai bitti, şimdi sahaya inme vakti? sloganıyla ilk defa düzenledikleri firmalar arası futbol turnuvasına derneklerine üye 32 firmanın katıldığını belirtti.

İşadamları için ticaretlerini geliştirici faaliyetlerin yanı sıra tanışma ve kaynaşmayı sağlamak için sosyal etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Altuntaş, turnuvayı önümüzdeki yıllarda devam ettirerek geleneksel hale getireceklerini kaydetti.

Mersin İdman Yurdu'nun altyapısından yetişen ve A Takım'a kadar yükselen başarılı futbolcusu Nurullah Kaya ise organizasyonun kura çekilişine katılmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Kaya turnuva sırasında fair play kurallarının unutulmaması gerektiğini ifade etti. Program sonunda Kaya'ya, Altuntaş tarafından porselen pano hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber